Meråker bibliotek

Croods: 1147
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Croods: 1147
Språk
  • Språk: Flerspråklig
Emne
År
  • 2013
Noter
  • Croods er historien om er steinalderfamilie som legger ut på sitt livs reise når hjemmet deres, den trygge hulen som alltid har beskyttet dem fra farer, blir ødelagt. På reisen gjennom det spektakulære landskapet oppdager familien Crood en verden full av fantastiske skapninger - og fremtidsutsiktene deres blir endret for alltid. I den norske versjonen av filmen er det Atle Antonsen som har stemmen til Grug, verdens hardest arbeidende pappa, og i rollen som den opprørske og eventyrlystne tenåringsdatteren Ipp hører vi Tomine Harket. Vi hører også Håvard Bakke som Gard, Katrine Blomstrand som Ugga, Erik Skøld som Tunk og Frøydis Arman som "Gamla". Croods er en animasjonskomedie produsert av DreamWorks Animation, og i den originale versjonen hører vi blant andre Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Emma Stone, Clark Duke og Cloris Leachman. Regi: Chris Sanders / Kirk De Micco.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm 
*00146384
*007vd 
*008                      j            mul   
*019  $bee$s7
*041  $anoreng$bnoreng
*245  $aCroods$b1147
*260  $c2013
*300  $a1 DVD (1 t 34 min)
*511  $aOriginale stemmer: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Emma Stone, Clark Duke og Cloris Leachman m. fl. Norske stemmer: Atle Antonsen, Tomine Harket, Håvard Bakke, Katrine Blomstrand, Erik Skøld, Frøydis Arman m. fl.
*520  $aCroods er historien om er steinalderfamilie som legger ut på sitt livs reise når hjemmet deres, den trygge hulen som alltid har beskyttet dem fra farer, blir ødelagt. På reisen gjennom det spektakulære landskapet oppdager familien Crood en verden full av fantastiske skapninger - og fremtidsutsiktene deres blir endret for alltid. I den norske versjonen av filmen er det Atle Antonsen som har stemmen til Grug, verdens hardest arbeidende pappa, og i rollen som den opprørske og eventyrlystne tenåringsdatteren Ipp hører vi Tomine Harket. Vi hører også Håvard Bakke som Gard, Katrine Blomstrand som Ugga, Erik Skøld som Tunk og Frøydis Arman som "Gamla". Croods er en animasjonskomedie produsert av DreamWorks Animation, og i den originale versjonen hører vi blant andre Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Emma Stone, Clark Duke og Cloris Leachman. Regi: Chris Sanders / Kirk De Micco.
*521  $aAldersgrense 7 år
*650  $aSteinalderen
*655  $aAnimasjonsfilm
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekDVD