Meråker bibliotek

R. L. Stine's Monsterville - Cabinet of Souls: 802
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • R. L. Stine's Monsterville - Cabinet of Souls: 802
Språk
  • Språk: Engelsk
År
  • 2015
Noter
  • Våg deg inn i en mystisk verden, der inngangsprisen kanskje er sjelen din. Fra den mørke fantasien til den anerkjente forfatteren R. L. Stine kommer et hårreisende originaleventyr. Når et omreisende Hall of Horrors-show kommer til byen Danville, kan fire high school-venner ikke vente med å bli skremt. Monstrene, zombiene og spøkelsene er helt naturtro, og den onde showmannen, Dr. Hysteria, og hans fortryllende assistent, Lilith, vet akkurat hva som trengs for å skremme. Men når Beth oppdager et hjemsøkt skap bak scenen, som fanger sjelene til fortapte tenåringer, er det opp til gjengen å stoppe kaoset før de blir fanget for alltid.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00154712
*007vd
*008                      j            eng
*019  $bee$h9$s9
*041  $aeng$sswenordanfinengarabulczedutgrehiniceporrom
*245  $aR. L. Stine's Monsterville - Cabinet of Souls$b802
*260  $c2015
*300  $a1 DVD (1 t 22 min)
*511  $aI rollene: Dove Cameron, Katherine McNamara, Ryan McCartan, Laine MacNeil, Briana Buckmaster, Fiona Vroom, Tiffany Espensen, Braeden Lemasters, Karin Konoval, Connor Stanhope, Casey Dubois, Corey Woods, Carey Feehan, Sean Quan, Keith MacKechnie m. fl.
*520  $aVåg deg inn i en mystisk verden, der inngangsprisen kanskje er sjelen din. Fra den mørke fantasien til den anerkjente forfatteren R. L. Stine kommer et hårreisende originaleventyr. Når et omreisende Hall of Horrors-show kommer til byen Danville, kan fire high school-venner ikke vente med å bli skremt. Monstrene, zombiene og spøkelsene er helt naturtro, og den onde showmannen, Dr. Hysteria, og hans fortryllende assistent, Lilith, vet akkurat hva som trengs for å skremme. Men når Beth oppdager et hjemsøkt skap bak scenen, som fanger sjelene til fortapte tenåringer, er det opp til gjengen å stoppe kaoset før de blir fanget for alltid.
*521  $aAldersgrense 9 år
*655  $aGrøss
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekDVD