Meråker bibliotek

   
Angry Birds-filmen : 704
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Angry Birds-filmen : 704
Språk
  • Språk: Flerspråklig
År
  • 2016
Noter
  • Fugleøya er et lite paradis, befolket fugler som aldri har tatt seg bryet med å lære å fly. Hissigpropper tolereres ikke, hvilket er dårlige nyheter for Red, som har slitt med temperamentet siden han var liten. En gjeng med griser fra en naboøy ankommer plutselig Fugleøya, hvor de blir tatt godt imot av fugleinnbyggerne. Men Red aner ugler i mosen. Og riktignok har grisene skumle planer. Når det viser seg at grisene har stjålet alle fugleeggene på øya, er det opp til Red og kompisene hans, Chuck og Bomba, å slippet sinnet løs og hente hjem eggene igjen - før de blir til et griseherremåltid. Regi: Clay Kaytis, Fergal Reilly.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00159158
*007vd
*008                      j            mul
*019  $bee $h6 $s6
*041  $anordanfinsweeng $bnordanfinsweeng
*240  $aThe Angry Birds Movie
*245  $aAngry Birds-filmen $b704
*260  $c2016
*300  $a1 DVD (1 t 33 min)
*511  $aOriginale stemmer: Maya Rudolph, Ike Barinholtz, Bill Hader, Tony Hale, Jason Sudeikis, Keegan-Michael Key, Danny McBride, Hannibal Buress, Peter Dinklage, Jillian Bell, Cristela Alonzo, Josh Gad, Danielle Brooks, Kate McKinnon. Norske stemmer: Håvard Bakke, Calle Hellevang-Larsen, Hans-Erik Dyvik Husby, Henrik Horge, Marte Stokstad, Simen Sand, Harald Mæle, Sigbjørn Solheim, Kari-Ann Grønsund, Tiril Heide-Steen, Fredrik Stengaard Paasche, Christoffer Staib, Stian Thorbjørnsen.
*520  $aFugleøya er et lite paradis, befolket fugler som aldri har tatt seg bryet med å lære å fly. Hissigpropper tolereres ikke, hvilket er dårlige nyheter for Red, som har slitt med temperamentet siden han var liten. En gjeng med griser fra en naboøy ankommer plutselig Fugleøya, hvor de blir tatt godt imot av fugleinnbyggerne. Men Red aner ugler i mosen. Og riktignok har grisene skumle planer. Når det viser seg at grisene har stjålet alle fugleeggene på øya, er det opp til Red og kompisene hans, Chuck og Bomba, å slippet sinnet løs og hente hjem eggene igjen - før de blir til et griseherremåltid. Regi: Clay Kaytis, Fergal Reilly.
*521  $aAldersgrense 6 år
*655  $aAnimasjonsfilm
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekDVD