Meråker bibliotek

   
Kom i gang med fermentering: godt, sunt og enkelt
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kom i gang med fermentering: godt, sunt og enkelt
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.4 P
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Fermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, register
ISBN
  • 978-82-7201-628-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001409nam  22003011  4500
*00171816
*008                      a          00nob 2
*015  $a0498454$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7201-628-8$bib.
*041  $hdan
*08201$a641.4$zh$223/nor
*090  $c641.4$dP
*100 0$aPeterson, Shane$jam.
*24010$aFermentering
*24510$aKom i gang med fermentering$bgodt, sunt og enkelt$cShane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann ; oversatt av Irene Inman Tjørve
*260  $aOslo$bJ.M. Stenersen$ccop. 2016
*300  $a159 s.$bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, register
*520  $aFermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574  $aOriginaltittel: Fermentering
*650 1$aFermentering$0hjemmekonservering$1641.4$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aEjlersen, Søren$d1967-$emedforf.$jd.
*700 0$aIngemann, Ditte$emedforf.$jd.
*700 0$aTjørve, Irene Inman$d1959-$eovers.$jn.
*900 0$aInman Tjørve, Irene$zTjørve, Irene Inman$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekMAT