Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Bagatelles sjefskokk Eyvind Hellstrøm presenterer i denne boken et utvalg av sammensatte menyer med trinn-for- trinn forklaringer. Her kan man hente inspirasjon til de forskjellige anledningene som dukker opp i løpet av året og vil finne menyer til jul og nyttår, søndagsmiddagen og jaktmiddagen. Boken er en oppgradering fra forfatterens bok Enkelt og perfekt fra 2002. Boken inneholder i tillegg vinforslag til hver enkelt rett og den er gjennomillustrert med fargefotografier.
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001078nam 22002051 4500
*00175359
*008 a 00nob 2
*015 $a0246182$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7900-398-4$bib.
*08231$a641.5$zh$25
*090 $bq$c641.5$dH
*100 0$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aEnkle & perfekte menyer$cEyvind Hellstrøm
*260 $aOslo$bPantagruel$ccop. 2009
*300 $a336 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*520 $aBagatelles sjefskokk Eyvind Hellstrøm presenterer i denne boken et utvalg av sammensatte menyer med trinn-for- trinn forklaringer. Her kan man hente inspirasjon til de forskjellige anledningene som dukker opp i løpet av året og vil finne menyer til jul og nyttår, søndagsmiddagen og jaktmiddagen. Boken er en oppgradering fra forfatterens bok Enkelt og perfekt fra 2002. Boken inneholder i tillegg vinforslag til hver enkelt rett og den er gjennomillustrert med fargefotografier.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*74000$aEnkle og perfekte menyer
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening