Meråker bibliotek

Selma: 571
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Selma: 571
Språk
  • Språk: Engelsk
Emne
År
  • 2015
Noter
  • Produsentene av den Oscar belønnede filmen 12 Years a Slave og den hyllede regissøren Ava DuVernay har laget en film om virkelige hendelser som forandret verden for alltid. Den Golden Globe nominerte David Oyelowo skinner som Dr Martin Luther King Jr., som samlet sine tilhengere til en risikofylt marsj fra den lille byen Selma til Montgomery, en hendelse som ble en milepæl for borgerrettighetsforkjemperne. I rollene ser vi også den Oscar nominerte Oprah Winfrey og Tom Wilkinson. Selma er en storslått fortelling om mot og håp som av kritikere beskrives som en av årets sterkeste filmer.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00154284
*007vd
*008                      a            eng
*019  $bee$h12$s12
*245  $aSelma$b571
*260  $c2015
*300  $a1 DVD (1 t 59 min)
*511  $aI rollene: Giovanni Ribisi, Tim Roth, Cuba Gooding Jr., Common, Tom Wilkinson, Lorraine Toussaint, Alessandro Nivola, Andre Holland, Oprah Winfrey, Dylan Baker, Carmen Ejogo, Tessa Thompson, David Oyelowo, Wendell Pierce, Keith Stanfield, Omar J. Dorsey m. fl.
*520  $aProdusentene av den Oscar belønnede filmen 12 Years a Slave og den hyllede regissøren Ava DuVernay har laget en film om virkelige hendelser som forandret verden for alltid. Den Golden Globe nominerte David Oyelowo skinner som Dr Martin Luther King Jr., som samlet sine tilhengere til en risikofylt marsj fra den lille byen Selma til Montgomery, en hendelse som ble en milepæl for borgerrettighetsforkjemperne. I rollene ser vi også den Oscar nominerte Oprah Winfrey og Tom Wilkinson. Selma er en storslått fortelling om mot og håp som av kritikere beskrives som en av årets sterkeste filmer.
*521  $aAldersgrense 12 år
*650  $aMartin Luther King jr.
*655  $aDrama
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekDVD