Meråker bibliotek

Røyking av kjøtt og fisk
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Røyking av kjøtt og fisk
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • MAT
Eier
  • Meråker bibliotek
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2000
ISBN
  • 82-529-2491-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*00124145
*008       20002000       a     a    00nob 2
*015  $a0116351$bBIBBI
*020  $a82-529-2491-3$bib.
*041  $hswe
*08231$a641.4$zh
*090  $c641.4$dA
*096  $aMAT
*100 0$aAndersson, Alf$jsv.
*24010$aSå röker du kött och fisk
*24510$aRøyking av kjøtt og fisk$cAlf Andersson ; [oversatt av Kjersti Lundemo]
*260  $a[Oslo]$bLandbruksforl.$ccop. 2000
*300  $a96 s.$bill. (noen kol.)
*574  $aOriginaltittel: Så röker du kött och fisk
*650 1$aRøyking$0hjemmekonservering$1641.4$2BS
*850  $aMeråker bibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekMAT