Meråker bibliotek

Barmens kjøkkenskole
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Barmens kjøkkenskole
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • B MAT
Eier
  • Meråker bibliotek
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2005
Noter
  • Kokebok. Lars Barmen forteller oss her det man trenger å vite for å lage god mat. Han tar for seg ulike råvarer og hvordan de bør behandles, og formidler alt fra hvordan man kan se om en fisk er fersk til hvordan man oppbevarer den, å stykke opp og bruke de ulike delene av kjøttet på et dyr, og hva slags temperatur ulike kjøttyper skal deles i, oppbinding og utbeining av fugl, bruk av ulike typer oster, grønnsaker, korn, nøtter, urter, krydder og mye mer. Dessuten tar han for seg ulike koketeknikker, utstyr man trenger og ikke trenger, og hva det skal brukes til. En del oppskrifter har også fått plass. Gjennomillustrert med fargefotografier. Har ordliste og registre. Kol.ill. 192 s. Ib. Kvartformat. 2005. Ordliste: s. 184-186
ISBN
  • 82-489-0527-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*00133717
*008       2005           a     0    00nob 2
*015  $a0159618$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a82-489-0527-6$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.5$zh$25
*090  $bq$c641.5$dB
*096  $aB MAT
*100 0$aBarmen, Lars$jn.
*24510$aBarmens kjøkkenskole$cLars Barmen ; foto: Kjell Ove Storvik
*260  $aOslo$bKagge Forl$ccop. 2005
*300  $a192 s.$bill.
*505  $aOrdliste: s. 184-186
*520  $aKokebok. Lars Barmen forteller oss her det man trenger å vite for å lage god mat. Han tar for seg ulike råvarer og hvordan de bør behandles, og formidler alt fra hvordan man kan se om en fisk er fersk til hvordan man oppbevarer den, å stykke opp og bruke de ulike delene av kjøttet på et dyr, og hva slags temperatur ulike kjøttyper skal deles i, oppbinding og utbeining av fugl, bruk av ulike typer oster, grønnsaker, korn, nøtter, urter, krydder og mye mer. Dessuten tar han for seg ulike koketeknikker, utstyr man trenger og ikke trenger, og hva det skal brukes til. En del oppskrifter har også fått plass. Gjennomillustrert med fargefotografier. Har ordliste og registre. Kol.ill. 192 s. Ib. Kvartformat. 2005.
*650 1$aMatlaging$1641.5
*700 0$aStorvik, Kjell Ove$d1952-$efotogr.$jn.
*850  $aMeråker bibliotek
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging
*950 0$aKokebøker$zMatlaging
*950 0$aKoking$zMatlaging
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekB MAT