Meråker bibliotek

Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • MAT ROSA
Eier
  • Meråker folkebibliotek
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1993
Noter
  • Bibliografi: s. 90-92
ISBN
  • 82-512-0421-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0013501
*008951023                a          00nob 2
*015  $a933488$bBIBBI
*020  $a82-512-0421-6$bib.
*08231$a641.4$zh
*096  $aMAT ROSA
*100 0$aRiddervold, Astri$d1925-$jn.
*24510$aKonservering av mat$btørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting$cAstri Riddervold
*260  $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$c1993
*300  $a96 s.$bill. (noen kol.)
*505  $aBibliografi: s. 90-92
*650 1$aMatvarer$xKonservering$0husstell$1641.4$2BS
*850  $aMeråker folkebibliotek
*95000$aMatvarekonservering$zMatvarer
*95000$aKonservering$xMatvarer$zMatvarer
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekMAT ROSA