Meråker bibliotek

Doktor Proktors tidsbadekar: 461
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Doktor Proktors tidsbadekar: 461
Språk
  • Språk: Norsk
År
  • 2015
Noter
  • Filmen er basert på boka "Doktor Proktors tidsbadekar" av Jo Nesbø. Kjærlighetssyke Doktor Proktor har reist tilbake i tid i et desperat forsøk på å endre historien. Han vil stoppe bryllupet mellom sin elskede Juliette og den skrekkelige Claude Cliché, men blir fanget i tiden. Lise og Bulle, Proktors samarbeidspartnere og nabobarn, må nok en gang trå til, og reiser etter i tidsbadekaret for å forsøke å hjelpe ham. Det blir en ellevill tidsreise hvor de blant annet får hilse på Napoleon, med nød og neppe slipper unna giljotinen under den franske revolusjon og møter Jeanne d'Arc, som ble brent på bålet for hekseri. Eller ble hun det? Doktor Proktors tidsbadekar er en fargesprakende fortelling om de tre vennene Lise, Bulle og Doktor Proktor, som sammen gir alt for å redde både verdenshistorien og kjærligheten. Regi: Arild Fröhlich.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00156205
*007vd
*008                      j            nor
*019  $bee$h6
*041  $anor$bnordanswefin
*2450 $aDoktor Proktors tidsbadekar$b461
*260  $c2015
*300  $a1 DVD (1 t 31 min)
*500  $aFilmen er basert på boka "Doktor Proktors tidsbadekar" av Jo Nesbø.
*511  $aI rollene: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Gard B. Eidsvold, Kristin Grue, Helén Vikstvedt, Atle Antonsen, Eili Harboe, Arthur Berning, Nils Jørgen Kaalstad, Linn Skåber, Ingar Helge Gimle, Christian Skolmen, Erlend Klarholm Nilsen, Stein Johan Grieg Halvorsen, Anke Engelke, John Eckhoff m. fl.
*520  $aKjærlighetssyke Doktor Proktor har reist tilbake i tid i et desperat forsøk på å endre historien. Han vil stoppe bryllupet mellom sin elskede Juliette og den skrekkelige Claude Cliché, men blir fanget i tiden. Lise og Bulle, Proktors samarbeidspartnere og nabobarn, må nok en gang trå til, og reiser etter i tidsbadekaret for å forsøke å hjelpe ham. Det blir en ellevill tidsreise hvor de blant annet får hilse på Napoleon, med nød og neppe slipper unna giljotinen under den franske revolusjon og møter Jeanne d'Arc, som ble brent på bålet for hekseri. Eller ble hun det? Doktor Proktors tidsbadekar er en fargesprakende fortelling om de tre vennene Lise, Bulle og Doktor Proktor, som sammen gir alt for å redde både verdenshistorien og kjærligheten. Regi: Arild Fröhlich.
*521  $aAldersgrense 6 år
*655  $aFamiliefilm
*655  $aFilmatisert bok
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekDVD