Meråker bibliotek

Amundsen: 634
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Amundsen: 634
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
År
  • 2019
Noter
  • Hvordan kunne en ukjent mann fra fattige Norge ende opp som historiens største polfarer? Dette er historien om polfareren og mennesket Roald Amundsen. Om nødvendig løy han og bedro sine nærmeste for å oppnå det han ville, og som en konsekvens lyktes han profesjonelt, men betalte en høy pris som menneske. Roald Amundsens største støttespiller i mer en tjue år var broren Leon, som alltid kom i skyggen av Roald. Når Roald gikk for langt var det broren som fikk regningen. Likevel ble Leon nullet i Roalds selvbiografi og døde uten anerkjennelse. Gjennom filmen om Roald vil også Leons historie bli fortalt og satt i kontekst. Regi: Espen Sandberg.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00170040
*007vd
*008                      a            nob  
*019  $bee$h12
*041  $anor$bnorswedanfin
*245  $aAmundsen$b634
*260  $c2019
*300  $a1 DVD (2 t)
*511  $aI rollene: Pål Sverre Hagen, Katherine Waterston, Christian Rubeck, Ida Ursin Holm, Trond Espen Seim, Ruby Dagnall m. fl.
*520  $aHvordan kunne en ukjent mann fra fattige Norge ende opp som historiens største polfarer? Dette er historien om polfareren og mennesket Roald Amundsen. Om nødvendig løy han og bedro sine nærmeste for å oppnå det han ville, og som en konsekvens lyktes han profesjonelt, men betalte en høy pris som menneske. Roald Amundsens største støttespiller i mer en tjue år var broren Leon, som alltid kom i skyggen av Roald. Når Roald gikk for langt var det broren som fikk regningen. Likevel ble Leon nullet i Roalds selvbiografi og døde uten anerkjennelse. Gjennom filmen om Roald vil også Leons historie bli fortalt og satt i kontekst. Regi: Espen Sandberg.
*521  $aAldersgrense 12 år
*655  $aDrama
*655  $aHistorisk
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekDVD