Meråker bibliotek

Harry Potter og fangen fra Azkaban (Harry Potter 3): 86
Huskelisten er tom
Vis
Lukk
  • Harry Potter (filmene)
Tittel
  • Harry Potter og fangen fra Azkaban (Harry Potter 3): 86
Språk
  • Språk: Flerspråklig
Serie
Serienummer
  • 3
År
  • 2004
Noter
  • Filmen er basert på boka "Harry Potter og fangen fra Azkaban" av J. K. Rowling. Mens den ufordragelige tante Maggen svever over nattehimmelen, setter Harry av sted mot det som skal bli hans tredje år på Galtvort. En rystende tur på Fnattbussen bringer ham til Diagonallmenningen, hvor han finne rut at den rømte fangen, Sirius Svaart, er ute etter ham. Og så begynner det nye skoleåret. På Galtvort lærer Harry og vennene hans den krevende kunsten å nærme seg en hippogriff, hvordan man forvandler skikkelsesskiftende hambuser til noe morsomt, og til og med hvordan de kan skru tiden tilbake. Men farene lurer fortsatt: Sjelslukende desperanter kretser over skolen og truer Harry, mens en tilhenger av den avskyelige Han-du-vet lurer innenfor slottets murer - og Harry vil bli tvunget til å konfrontere dem alle... Denne fantastiske og trollbindende filmen, basert på J.K. Rowlings tredje bok, er regissert av Alfonso Cuarón (Menneskenes Barn, Og Mora Di Også). Filmen er full av spenning, humor og den typen overraskelser som virkelig tar pusten fra publikum. Regi: Alfonso Cuaron.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00171873
*007vd
*008                      j            mul  
*019  $bee$h12$s12
*041  $aengswenor$bswefinnobdanice
*240  $aHarry Potter and the prisoner of Azkaban
*245  $aHarry Potter og fangen fra Azkaban (Harry Potter 3)$b86
*260  $c2004
*300  $a2 DVDer (2 t 16 min)$eNB! Boksen inneholder 2 DVDer!
*440  $aHarry Potter$v3
*500  $aFilmen er basert på boka "Harry Potter og fangen fra Azkaban" av J. K. Rowling.
*511  $aI rollene: Alan Rickman, Daniel Radcliffe, David Thewlis, Emma Thompson, Emma Watson, Fiona Shaw, Gary Oldman, Julie Walters, Maggie Smith, Michael Gambon, Richard Griffiths, Robbie Coltrane, Rupert Grint m. fl.
*520  $aMens den ufordragelige tante Maggen svever over nattehimmelen, setter Harry av sted mot det som skal bli hans tredje år på Galtvort. En rystende tur på Fnattbussen bringer ham til Diagonallmenningen, hvor han finne rut at den rømte fangen, Sirius Svaart, er ute etter ham. Og så begynner det nye skoleåret. På Galtvort lærer Harry og vennene hans den krevende kunsten å nærme seg en hippogriff, hvordan man forvandler skikkelsesskiftende hambuser til noe morsomt, og til og med hvordan de kan skru tiden tilbake. Men farene lurer fortsatt: Sjelslukende desperanter kretser over skolen og truer Harry, mens en tilhenger av den avskyelige Han-du-vet lurer innenfor slottets murer - og Harry vil bli tvunget til å konfrontere dem alle... Denne fantastiske og trollbindende filmen, basert på J.K. Rowlings tredje bok, er regissert av Alfonso Cuarón (Menneskenes Barn, Og Mora Di Også). Filmen er full av spenning, humor og den typen overraskelser som virkelig tar pusten fra publikum. Regi: Alfonso Cuaron.
*521  $aAldersgrense 12 år
*655  $aFantastisk (Fantasy)
*655  $aFilmatisert bok
*7600 $tHarry Potter (filmene)$w67875
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Meråker bibliotekDVD