Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001189nam 22002051 4500
*00175358
*008 a 00nob 2
*015 $a0262607$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-33198-6$bib.
*08231$a641.5$zh$25
*090 $bq$c641.5$dV
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24510$aEkte mat$cAndreas Viestad ; foto: Mette Randem
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2010
*300 $a510 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aAndreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*700 0$aRandem, Mette$d1972-$efotogr.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening